Need pildid ja video, mida siin blogipostituses näed, on tehtud juuli lõpus ühes Eesti suurimas puurikanalas. Need kanad on puurides kannatamisest muutunud nii kurnatuks, et tööstus soovib neist vabaneda ning nad saadetakse loetud päevade pärast hukkamisele.

Avanenud on erakordne võimalus sekkuda ning tegutsedes kiiresti, saame päästa needsamad kanad puurielust ja julmast hukkamisest. 

Tema on üks neist kanadest, kelle elu on võimalik päästa ja igaveseks muuta.

Aega on loetud päevad. Mida rohkem annetusi koguneb, seda rohkem kanu saab päästetud. Päästetud kanad, kes praegu veedavad oma viimaseid nädalaid kitsastes puurides, viiakse elama peredesse, kes neile sobivad tingimused loovad. Need kanad pole kunagi näinud päikest, sirutanud oma tiibu ega tundnud maapinda. Mida rohkem raha kogume, seda rohkem kanu saame päästa ja hoolivatesse kodudesse viia.

Kahjuks ei saa me aga päästa kõiki puurides kannatavaid sadu tuhandeid kanu. Seepärast on vaja raha ka selleks, et rääkida nende kanade lugusid ja paljastada puurispidamise julmus. Eesmärgiks on keelustada kanade puurispidamine, et tulevikus ei peaks ükski kana nii kannatama.

Sinu annetus võib päästa just tema elu.

Sinu annetust kasutatakse:

  1. Pildil nähtud kanade päästmiseks:
    • Kaubikute rent ja kütus: Suur hulk kanu tuleb transportida mitmesaja kilomeetri kauguselt.
    • Transpordiboksid ja -vahendid: Kanade mugavuse ja ohutuse tagamiseks on vaja spetsiaalseid puure.
    • Loomaarsti tasud ja ravimid: Paljud kanad vajavad pärast päästmist kohe arstiabi.
  2. Kõigi Eesti puurikanade päästmiseks:
    • Varsti otsustatakse Riigikogus, kas keelustada kanade puurispidamine. Kanad vajavad rahva tuge, et poliitikud toetaksid keelu kehtestamist. Laiaulatuslik teavituskampaania on vajalik, et tööstuse lobistide hääl ei oleks loomade eest seisvate inimeste omast tugevam.
    • Kampaaniategevused, nagu reklaamid, artiklid ja videod, aitavad tuua kanade kannatused avalikkuse ette ning suurendada toetust keelule. Seetõttu on vajalik kasutada kogutud annetusi laiaulatuslike turundustegevuste jaoks, et kõik Eesti inimesed saaksid teada, kuidas kanad puurikanalates kannatavad ja saaksid näidata toetust kanade puurispidamise keelustamisele. 

Aitäh, armas annetaja, et oled inimene, kes ei lase ebaõiglusel võita ja päästad need süütud elud. Tänu Sinusugustele inimestele muutub maailm paremaks kohaks nii paljude elusolendite jaoks. 

Anneta, et päästa kanad hukkamisest: aitan.nahtamatudloomad.ee