Mida tähendab maaelukomisjoni otsus saata kanade puurispidamise keelustamine Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi lauale?

Esmalt kiire kokkuvõttev hinnang – see on hea, et maaelukomisjon suunas meie petitsiooni ministeeriumisse. See tähendab, et teemaga tegelemine jätkub ning liigume selgelt keelustamise poole. Laual oli ka variant, et maaelukomisjon langetab otsuse meie petitsioon lõpetada, viisakalt tänada ning teema sulgeda, seega suur kergendus, et jätkame liikumist seadusemuudatuse poole. 

Riigikogu maaelukomisjon otsustas, et kanade puurispidamise teemaga jätkab Regionaal- ja Põllumajandusministeerium

Täna otsustas Riigikogu maaelukomisjon saata loomakaitseorganisatsiooni Nähtamatud Loomad algatatud petitsiooni kanade puurispidamise keelustamiseks edasi Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumile. Minister Piret Hartman võtab teemaga tegelemise üle ning jätkab analüüsiga kanade puurispidamise lõpetamiseks Eestis. 

Megatreiler interaktiivse rändnäitusega „Loomade kaitseks“

11.06.2024 Ainult kaheks päevaks avab Tallinnas oma uksed läbi Euroopa sõitev megatreiler „Loomade kaitseks”. See on seninägematu rändnäitus eriilmelistest videotest, virtuaalreaalsusest ja interaktiivsetest mängudest, mis kirjeldab tööstusliku loomakasvatuse tegelikkust Euroopas ja nägemust, milline see hoopis võiks olla. Treiler „Loomade kaitseks” on loodud Rootsi juhtiva loomakaitseorganisatsiooni Projekt 1882 initsiatiivil ja liigub terve suve jooksul läbi suurimate …